Uplake biedt luxe kantoorruimte voor MKB & ZZP nabij Alkmaar

Kantoorruimte Alkmaar

Kantoorruimte Alkmaar

Uplake biedt luxe kantoorruimte aan voor MKB en ZZP, dichtbij Alkmaar. Dit markante pand is gevestigd op een bedrijventerrein in Opmeer en doet dienst als een bedrijfsverzamelgebouw voor ongeveer 15 bedrijven. De totale oppervlakte van het pand bedraagt 2500 m2. Ondernemers kunnen al een kantoorruimte huren vanaf 40 m2 voor €370,- per maand. Dat is een zeer gunstige prijs voor een kantoorruimte met luxe voorzieningen in de buurt van Alkmaar!

Die luxe voorzieningen bestaan onder andere uit koeling, beveiliging, een dakterras en gezamenlijke koffieruimte met informele overlegzitjes. Daarnaast beschikt het pand ook over een lift en is elke kantoorruimte uitgerust met hoogwaardig interieur. U kunt gerust bezoekers ontvangen, want Uplake biedt een hoop parkeergelegenheid achter het pand.

Wat heeft Alkmaar ondernemers te bieden

Alkmaar is een bruisende gemeente in Noord-Holland en telt ongeveer 108.600 inwoners. Hiermee is het de op vijf na drukste gemeente in Noord-Holland. De gemeente is actief bezig met hun Actieprogramma Economie, die de stad Alkmaar het economisch hart van de regio moet maken. Daarnaast wil de gemeente zichzelf op de kaart zetten als gastvrije gemeente voor ondernemers met excellent gastheerschap. De volgende drie pijlers moet de gemeente aantrekkelijk maken voor bedrijven:

  • Aantrekkelijk: Alkmaar moet de stad zijn om te recreëren en te verblijven als consument;
  • Ondernemend en innovatief: het creëren van hoogwaardige werkgelegenheid staat hoog op de agenda;
  • Uitnodigend: een gunstig vestigingsklimaat moet ondernemers naar de regio trekken.

Van deze punten profiteren alle ondernemers uit de regio en een kantoorruimte van Uplake biedt een eersteklas uitzicht op het volgen van deze toekomstplannen.

Routebeschrijving van en naar Alkmaar

Vanuit Alkmaar rijdt u via de N242 of de N245 eenvoudig richting Opmeer. Wanneer u de N245 volgt slaat u rechtsaf richting de N504 bij Breekland. Vervolgens volgt u de N242 tot het kruispunt met de N241. Daar slaat u rechtsaf de N241 op. Ter hoogte van Opmeer vindt u bedrijventerrein De Veken aan de linkerkant. Uplake is gevestigd op nummer 17.

Vanuit De Veken in Opmeer rijdt u rechtsaf de N241 op totdat u bij de splitsing met de N242 komt. Deze volgt u tot de afslag Alkmaar Centrum waar u de weg verlaat. Via de Nieuwe Schermerweg bevindt u zich snel in het centrum van Alkmaar.

Meer informatie? Mail ons