Uplake is hét bedrijfspand nabij Heerhugowaard, al v.a. €370 per maand

Bedrijfspand Heerhugowaard

Bedrijfspand Heerhugowaard

Uplake is het bedrijfspand met luxe voor MKB’ers en ZZP’ers dichtbij Heerhugowaard. Het is gelegen op bedrijventerrein De Veken in Opmeer in Noord-Holland, wat ongeveer 20 minuten autorijden is vanaf het centrum.

Uplake telt als bedrijfspand ruim 2500 vierkante meter, voor ongeveer 15 bedrijven. Deze bedrijven kunnen genieten van diverse luxe faciliteiten, zoals een dakterras, gezamenlijke koffieruimte met informele overlegzitjes, beveiliging en isolatie. U huurt al een kantoorunit vanaf 40 vierkante meter voor €370,- per maand. De kantoorunits in het pand zijn geschikt voor diverse soorten bedrijven en beschikken over hoogwaardig afgewerkt interieur. De opvallende architectuur van het bedrijfspand zorgt voor een optimaal gebruik van licht en ruimte waardoor het een zeer aangename werkruimte is.

Wat heeft Heerhugowaard ondernemers te bieden

Heerhugowaard is een van de grotere steden in de regio West-Friesland in Noord-Holland. De totale gemeente telt ruim 55.000 inwoners. De stad Heerhugowaard groeit snel en is daarnaast actief bezig met groene oplossingen in de stad. Het wordt niet voor niets de stad van kansen genoemd!

Heerhugowaard is geliefd bij ondernemers om de snelle verbinding met de Randstad (zowel met het openbaar vervoer als met de auto) en de levendige gemeenschap. Uplake biedt met de gunstige ligging ook al deze voordelen en biedt daarnaast nog meer flexibiliteit en ruimte voor uw ideeën over ondernemerschap.

Routebeschrijving

Vanuit Heerhugowaard rijdt u via de Oostdijk en de Berkmeerdijk naar Berkmeer. Daar neemt u de Nieuweweg en de Hogeweg naar Opmeer. Rijdt vervolgens via de Koninginneweg en de Lindengracht door het centrum van Opmeer. Steek de A.C. de Graafweg over en u bevindt zich op bedrijventerrein De Veken. Uplake is gevestigd op nummer 17.

Vanuit bedrijventerrein De Veken in Opmeer rijdt u de N241 op richting het westen. Wanneer u het water bij de Langereis bent gepasseerd slaat u direct linksaf de Dijkweg op. Deze weg vervolgt u totdat u bij een t-splitsing komt met de Berkmeerdijk. Hier gaat u rechtsaf en u volgt de Berkmeerdijk en de Plemdijk. U kunt vervolgens via de Molenweg richting Heerhugowaard-Noord of via de Oostdijk richting Heerhugowaard-Zuid en het centrum.

Meer informatie? Mail ons