Representatieve kantoorunit voor ZZP & MKB, 40 m2 al vanaf €370/mnd

Kantoorunit Uplake: ondernemen met allure

Kantoorunit Uplake: ondernemen met allure

Elke ondernemer die klanten ontvangt op locatie kent het belang van een representatieve kantoorruimte. Het moet een kantoor zijn waar voldoende ruimte is, met hoogwaardig interieur die het liefst ook geheel naar eigen wens kan worden ingericht. Een kantoorunit van Uplake voldoet aan al die wensen en biedt daarnaast nog een hoop meer voordelen en luxe voorzieningen.

Ruimtelijke opzet en luxe voorzieningen

Uplake bestaat uit diverse kantoorunits met een ruime opzet vanaf 40 vierkante meter voor €370,- per maand tot units van meer dan 170 vierkante meter met toegang tot het dakterras. Het is een bedrijfsverzamelgebouw voor ongeveer 15 bedrijven in diverse branches. Door de moderne architectuur van het pand wordt er optimaal gebruik gemaakt van het licht en de ruimte die het pand te bieden heeft. Daarnaast genieten de huurders van een hoop luxe voorzieningen die normaal gesproken alleen voor multinationals zijn weggelegd.

Naast het gemak van een eigen kantoorruimte beschikt Uplake over een zonnig dakterras, een gezamenlijke koffieruimte met informele overlegzitjes en voldoende parkeergelegenheid achter het pand. Alles om het u en uw gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Het pand is voorzien van energielabel A en biedt vloerverwarming, koeling, goede isolatie en beveiliging voor een aangename en veilige werkruimte. Om transport en logistiek van goederen mogelijk te maken beschikt de benedenverdieping over een elektrisch bedienbare roldeur.

Het visitekaartje van uw bedrijf

Wij begrijpen dat uw kantoorunit het visitekaartje is van uw bedrijf en daarom bieden wij ook de mogelijkheid om uw logo op de gevel te laten plaatsen. Het interieur van het pand is hoogwaardig afgewerkt en u als ondernemer heeft de keuze om uw kantoorunit zelf in te richten of om dit te laten doen door interieurstylisten.

Interesse?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van Uplake voor uw bedrijf. Neem dus, wanneer u toe bent aan die volgende stap, gerust contact met ons op. Een rondleiding in het gebouw opent letterlijk en figuurlijk een hoop deuren.

Meer informatie? Mail ons