Uplake biedt luxe bedrijfsruimte voor MKB’ers & ZZP’ers nabij Hoorn

Bedrijfsruimte Hoorn

Bedrijfsruimte Hoorn

Hoorn is een levendige gemeente en stad in Noord-Holland. Het is gelegen aan het Markermeer en er wonen bijna 73.000 mensen. Bedrijfsruimte Uplake ligt op 15 minuten rijden van Hoorn, op een bedrijventerrein in Opmeer. Uplake biedt bedrijfsruimtes aan voor MKB en ZZP met de luxe van bedrijfsruimtes van multinationals.

De markante architectuur die veel ruimte en licht biedt, is het eerste dat opvalt. Uplake beschikt daarnaast ook over een gezamenlijke koffieruimte met informele overlegzitjes, een lift en een zonnig dakterras. Minder goed zichtbaar, maar even prettig, is het snelle internet via glasvezel verbinding, beveiliging en isolatie. Daarnaast is het interieur hoogwaardig afgewerkt en is het gebouw volledig energieneutraal.

Wat heeft Hoorn ondernemers te bieden

Hoorn is een prachtige stad die het verleden ademt, dat wordt gauw duidelijk voor iedereen die de stad bezoekt. Het is een levendige stad waar jaarlijks een hoop mensen komen om te winkelen of om culturele instellingen en festiviteiten te bezoeken.

Hoorn blijft ook hard werken aan de goede naam van de stad en heeft voor de stadspromotie zelfs extra geld uitgetrokken. Dat is positief voor alle ondernemers in en rondom de stad.

 Ondernemen rondom Hoorn betekent ondernemen met ruimte. Dat is precies waar Uplake u van kan voorzien: luxe bedrijfsruimte al vanaf 40 m2 voor slechts €370,- per maand. Dat is voor een bedrijfsruimte rondom deze stad een zeer gunstig bedrag! Met de onderstaande routebeschrijving bereikt u eenvoudig en snel de stad Hoorn.

Routebeschrijving

Vanuit Hoorn rijdt u de A7 op richting Den Oever. Vervolgens verlaat u de snelweg bij afslag Wogum en rijdt u over de N241 richting Opmeer. Bedrijventerrein De Veken ligt vervolgens aan de rechterkant ter hoogte van het centrum van Opmeer. Bedrijfsruimte Uplake is gevestigd op nummer 17.

Vanuit De Veken in Opmeer rijdt u de N241 op richting Wogum. Daar rijdt u de A7 op richting Hoorn. Voor Hoorn-Noord en Oost neemt u afslag 9 en voor het centrum van Hoorn neemt u afslag 8. Vanuit daar rijdt u via de provinciale weg eenvoudig naar het centrum.

Meer informatie? Mail ons