Kantoorruimte voor ZZP: al vanaf €370,- per maand & fiscaal aftrekbaar

Financieel bereikbare kantoorruimte voor ZZP’ers

Financieel bereikbare kantoorruimte voor ZZP’ers

De kantoorruimtes van Uplake zijn naast logistiek bereikbaar door de gunstige ligging ook financieel zeer goed bereikbaar voor ZZP’ers en andere ondernemers met kleine of middelgrote bedrijven. Een kantoorruimte bij Uplake huurt u namelijk al vanaf 40 vierkante meter voor slechts €370,- per maand. In totaal beschikt Uplake over 2500 vierkante meter voor ongeveer 15 bedrijven.

Kantoorruimte ingericht voor ZZP’ers

Uplake biedt kantoorruimtes met hoogwaardig afgewerkt interieur, die ondernemers zelf kunnen inrichten of kunnen laten inrichten door een van onze stylisten. De ruimtes zijn afgestemd op ZZP’ers die hun kantoor zien als het visitekaartje van hun bedrijf en zijn zeer geschikt voor het ontvangen van klanten op locatie. Er is voldoende parkeergelegenheid achter het gebouw en het is goed bereikbaar zowel vanuit de Randstad als de Noordelijke provincies. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen logo op de gevel te laten plaatsen en beschikt de benedenverdieping over een elektrisch bedienbare roldeur, wat een hoop mogelijkheden biedt voor transport en logistiek.

Als bedrijfsverzamelgebouw werkt u in één gebouw met andere ondernemers uit diverse branches, wat een hoop samenwerkingsmogelijkheden met zich meebrengt. Uplake beschikt over gezamenlijke koffieruimtes met informele overlegzitjes en een dakterras om de ondernemers bij elkaar te brengen. Wanneer u even geen behoefte heeft aan deze gezelligheid kunt u zich in uw eigen kantoorruimte heerlijk in stilte terugtrekken.

De overstap naar een eigen kantoor

Er zijn genoeg redenen voor ZZP’ers om over te stappen naar een eigen kantoorruimte. De meest gehoorde redenen zijn dat ze behoefte hebben aan een representatieve ruimte om klanten te ontvangen omdat dit niet mogelijk is op een flexplek of omdat het bedrijf als het gaat om professionaliteit simpelweg de werkplek thuis ontgroeid is. Andersom kan natuurlijk ook: thuis is de kamer die wordt gebruikt als kantoor hard nodig voor andere doeleinden. De stap naar een eigen kantoor lijkt groot aangezien er ineens vaste lasten bij komen kijken, maar gelukkig is daar Uplake. Bij ons huurt u al een kantoorruimte vanaf €370,- per maand. Het aanbod ruimtes is divers: vanaf 40 vierkante meter met mogelijkheden tot uitbreiding tot meer dan 170 vierkante meter. Meer informatie over het aanbod vindt u op deze pagina.

Benieuwd naar alle voordelen?

Een eigen kantoorruimte als ZZP’er, dat is zo heerlijk als het klinkt. Benieuwd naar de voordelen die Uplake u en uw bedrijf kan bieden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een rondleiding.

Meer informatie? Mail ons