Uplake: het bedrijfsgebouw met ideale bereikbaarheid voor ZZP & MKB

Uplake heeft een zeer gunstige bereikbaarheid

Uplake heeft een zeer gunstige bereikbaarheid

Een goede bereikbaarheid is voor elk bedrijf van groot belang. Uplake is gevestigd op bedrijventerrein De Veken in Opmeer. Dit bedrijventerrein is het hart van ondernemend Westfriesland met een hoop bedrijvigheid. Het ligt direct aan de N241 en het is slechts 5 minuten rijden naar de A7 die vanaf Zaandam via de afsluitdijk naar Friesland, Groningen en uiteindelijk Duitsland loopt.

Ligging

Opmeer is een gemeente in Noord-Holland met bijna 11.500 bewoners. Vanaf het bedrijventerrein De Veken zijn de grote steden goed bereikbaar met de auto:

Alkmaar 25 minuten
Hoorn 15 minuten
Heerhugowaard 12 minuten
Amsterdam 40 minuten
Den Helder 40 minuten
Lelystad 60 minuten

Parkeergelegenheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeerproblemen, want Uplake biedt achter het pand een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen voor uzelf en uw bezoekers.

Financiële bereikbaarheid

Bij Uplake huurt u al een kantoorunit vanaf 40 vierkante meter voor €370,-. Dat maakt het huren van een kantoorruimte in dit pand, naast de gunstige ligging en de luxe voorzieningen, ook financieel zeer aantrekkelijk. Er zijn een hoop mogelijkheden die we graag met u bespreken. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Meer informatie? Mail ons